Subprefect cazut din luna? Sau din tramvai?

Sute de gura-casca au fost la tragicul accident provocat de tramvaiul 13 in Fundatie. Printre zeci de politisti, criminalisti, pompieri, medici, paramedici si reprezentanti ai autoritatilor iesene s-a numarat, astazi, si subprefectul Bogdan Saramet. Ce-i drept, foarte” utila” si” importanta” prezenta… Stie toata lumea, in special presa, ca el nu prea stie sa vorbeasca… Insa, la fel de bine stie si el, cel putin asa se stia, caci nu iese prea des in public cu declaratii. Am ramas, insa, uimita sa vad ce poate spune astazi la accident. „Ma bucur ca aici au venit politia si SMURD-ul. Urmeaza sa declansam o ancheta”, a declarat subprefectul Bogdan Saramet la fata locului.

Cum poate un reprezentant al autoritatilor sa scoata o asemenea gherla? Dar, oare la ce se astepta Saramet? Sa ajunga acolo si sa dea el un telefon la SMURD sa intervina, pentru ca e el subprefect si toata lumea s-ar pune in miscare la semnalul lui? Oare e prima data cand vede un accident? Oare se gandea ca politia si SMURD-ul vin la astfel de evenimente doar rareori? Oare unde mai exista o oficialitate de rangul asta in tara sau in lume? Nu mai bine tacea si-si vedea de treaba, daca tot si-a facut aparitia (doar pentru imagine) la accident? A fost prea important evenimentul de astazi pentru a incerca subprefectul sa-si faca imagine intr-un asemenea context. Nu era locul lui acolo!

Oare pana cand vom mai accepta noi, romanii, sa ne reprezinte astfel de specimene de oameni care nu au decat culoare politica … si atat?!

Urmariti inregistrarea video a stirii difuzata de Tele M aici

Published in: on martie 21, 2011 at 8:34 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adaluca.wordpress.com/2011/03/21/subprefect-cazut-din-luna-sau-din-tramvai/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. In dulcele targ autoritatile ,,actioneaza” cu multe ,,succesuri”.Ce va mai mira ?


Lasă un comentariu